image
Sursa foto: Getty Images

Pe Mayweather nu-l interesează pandemia de coronavirus: Ultima ispravă a fostului mare campion a surprins pe toată lumea

Floyd Mayweather (43 de ani) nu se linişteşte. Fostul mare campion mondial la 5 categorii de greutate nu ţine cont de nicio regulă atunci când vine vorba de petreceri.

Fostul pugilist s-a dus la un club din Arizona, sâmbătă seara, acolo unde a participat la o petrecere în piscină. Mayweather a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare, însă la scurt timp l-a şters.Clubul era ticsit de oameni, nimeni nu avea mască de protecţie şi nimeni nu respecta distanţarea socială. Floyd nu părea prea îngrijorat şi se distra alături de cei din anturajul său în sectorul VIP rezervat din acel club.

Cei de la Sportmediaset au suprins o imagine cu Mayweather în mieziul petreecerii.

Asta cu toate că în SUA, pandemia de coronavirus continuă să facă victime. În Arizona s-a permis redeschiderea restaurantelor din 11 mai, însă de această dată era o afluenţă exagerat de mare de oameni având în vedere situaţia.

Tot sâmbătă, marele Mayweather a petrecut la un hotel din Arizona, înainte de a ajunge la acel club de noapte. Exact în aceeaşi zi, în Arizona au fost raportate 431 de noi cazuri de infectări cu coronavirus, ducând numărul total la 16.039 în capitala statului Texas. În total, în Ariona există 799 de decese.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: