image
Sursa foto: Getty Images

"Novak Djokovic se va vaccina!" Anunțul făcut în presa sârbă de un apropiat al sportivului

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a ratat participarea la Australian Open deoarece nu i s-a permis șederea în țară fără să fie vaccinat, iar Rafael Nadal (35 de ani, locul 5 ATP) a profitat din plin și a câștigat turneul de la Melbourne.

În contextul în care Franța a anunțat că nu va primi tenismeni nevaccinați la Roland Garros, Djokovic ar fi pe punctul să ia o decizie care ar fi contrare acțiunilor făcute în ultimele luni.

Liderul mondial se gândește să se vaccineze, conform anunțului făcut în presa sârbă de către Daniel Miks, un scriitor care a lucrat în trecut la autobiografia sportivului. Miks a primit informații "din interior", care spun că Djokovic ar urma să se vaccineze.

"Din ce am auzit în rândul apropiaților săi, cred că Djokovic se va vaccina. Cred că finala de la Melbourne și titlul cu numărul 21 câștigat de Nadal au contribuit și ele la această decizie a lui Novak", a transmis scriitorul, conform publicației sârbe Blic.

Decizia lui Djokovic vine și după ce Nadal a ajuns la Grand Slamul cu numărul 21 și a devenit, astfel, cel mai titrat tenismen din istoria tenisului masculin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: