image
Sursa foto: infoprut.ro

Liceul românesc de la Comrat se extinde cu sprijinul Bucureștiului

Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Comrat se extinde. Guvernul României va acoperi cheltuielile pentru construcția unui bloc nou. Astfel elevii din regiune vor avea acees la studii în limba română.

În cadrul sub-proiectului lucrări de construcție a blocului de studii la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Comrat, UTAG a fost semnat Acordul de Grant între Instituția Publică „Fondul de Investiții Sociale din Moldova” și beneficiarii sub-proiectului – Primăria municipiul Comrat, în persoana primarului Serghei Anastasov şi Agenţia de Implementare a sub-proiectului reprezentată de Svetlana Stoianov, instituției de învățământ.

Sub-proiectul este finanțat în cadrul Programului de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României, conform Hotărârilor de Guvern nr. 436/2014 și nr. 487/2019.

Costul lucrărilor civile constituie 20 051 381, 08 lei și include lucrările de construcție a unui bloc nou de studii care va contribui la mărirea accesului copiilor din regiune la studii în limba română.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: