image
Sursa foto: Twitter

O nouă gafă marca „Game of Thrones”, devenită virală

La doar o săptămână după paharul de Starbucks, care a apărut în una dintre secvenţele episodului al patrulea din serialul „ Game of Thrones”, o nouă gafă a devenit virală pe rețelele de socializare.

Deși Jaime Lannister și-a pierdut mâna în sezonul 3 al serialului, în imaginile de promovare pentru penultimul episod, Jaime își îmbrățișează sora cu ambele mâini.

În penultimul episod, Jaime își abandonează prietenii și noua iubită Brienne pentru a se întoarce la sora sa. Îl ucide pe Euron Greyjoy și încearcă să o ducă pe Cersey într-un loc sigur. Însă, pasajul este prăbușit, astfel că încearcă să o consoleze pe Cersei în timp ce-și așteaptă moartea. Cei doi au murit îmbrățișați.

Ca și în cazul paharului de la Starbucks, fanii s-au dovedit atenți la detalii și au descoperit o nouă gafă. În una dintre imaginile de promovare făcute publice de HBO, s-a putut observa cum Jaime i-a oferit ultima îmbrățișare surorii lui cu ambele mâini, deși și-a pierdut mâna dreaptă încă din sezonul 3. Însă, în episodul care a apărut luni, mâna metalică a personajului apare, iar imaginea de promovare care a produs isterie pe rețelele de socializare a fost ștearsă, notează Digi24.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: