image
Sursa foto: border.gov.md

Un magazin din satul Bursuc, prădat; Făptașul care se ascundea într-o casă părăsită, reținut cu ajutorul patrupedei Ghera

Un magazin din satul Bursuc a fost prădat noaptea trecută de către un individ. Acesta a furat din magazin mai multe produse alimentare, băuturi alcoolice, dar și țigări, suma prejudiciului fiind de 20.000 de lei. Individul a fost prins la scurt timp, după ce în operațiunea de reținere a participat și câinele Poliției de Frontieră, patrupeda Ghera.

În dimineața zilei de astăzi, în adresa Direcției regionale Vest a parvenit o solicitare din partea angajaților Inspectoratului de Poliție Nisporeni pentru a oferi suport în descoperirea unui furt din satul Bursuc.

border.gov.mdborder.gov.md

Un necunoscut a sustras pe parcursul nopții produse alimentare din magazinul localității. Despăgubirea a fost evaluată la aproximativ 20.000 de lei.

border.gov.mdborder.gov.md

În cadrul cercetărilor a participat echipa chinologică împreună cu patrupeda Ghera din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Mare, care din start a luat urma infractorului. În scurt timp acesta a fost depistat într-o casă părăsită de la marginea satului.  Cazul este documentat în continuare de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Nisporeni.  De menționat că patrupeda Ghera activează în Poliția de Frontieră din anul 2017, perioadă în care a înregistrat mai multe rezultate frumoase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: