image
Sursa foto: captură video

Un bărbat din Florești a rămas țintuit la pat după ce a căzut în gol de la etaj; Are nevoie de o operație costisitoare

Când viața îți este mai dragă într-o clipa, totul ți se spulberă. O spune Veaceslav Guțu, de 40 de ani, din orașul Florești, care, în urma unei întâmplîri nefaste a rămas țintuit la pat. Acum, are nevoie urgent de o operație la spate, în Rusia. Costul, cu tot cu transport, se ridică la aproximativ zece mii de euro.

Năpasta a dat peste Veaceslav la începutul lunii octombrie. Fiind într-o deplasare de serviciu, în Belarus, a amețit și a căzut de la etajul trei al unui hotel. În consecință, s-a ales cu ambele mâini rupte, coloana vertebrală și gâtul fracturat și multe intervenții chirurgicale.

În Belarus a fost supus unei intervenții. De acolo a fost transportat cu o ambulanță la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, iar în prezent se află la Spitalul Raional din Florești.

Cea, care stă noapte și zi lângă patul lui Veaceslav, este soția Ana.

Costul operației, dar și transportarea lui Veaceslav la Moscova ajunge la aproximativ zece mii de euro. Suma este una peste puterile familiei Guțu. Întrucât, acum și necesitățile zilnice cu greu le acoperă. Plus, mai au trei copii pe care trebuie să îi întrețină.

Singura șansă ca Veaceslav să fie operat la coloana vertebrală, ar fi ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Cei care vor să îi dea o mână de ajutor lui Veaceslav, pot lua legătura cu soția acestuia, la numărul de telefon: 068547229 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: