image
Sursa foto: http://remezcla.com

Real Madrid, ofertă de ultimă oră: 100 de milioane de lire pentru două staruri de la Chelsea

Real Madrid e gata să scoată 100 de milioane de lire (112 de milioane de euro) pentru a-i lua pe Willian și Thibaut Courtois, notează Daily Mail.

Willian și Courtois sunt doi dintre cei mai curtați jucători din Europa în momentul de față. Brazilianul a fost ofertat deja de 3 ori în această vară de Barcelona, dar în cele din urmă, echipa de pe Camp Nou s-a orientat către un jucător mai ieftin și mai tânăr, Malcom. 55 de milioane de lire a fost ultima ofertă a Barcelonei pentru fostul jucător al lui Lucescu, pe care echipa lui Roman Abramovich a refuzat-o.

Thibaut Courtois a fost interns curtat până acum de Real Madrid, pentru a-l înlocui pe Keylor Navas. Belgianul mai are doar un an de contract cu Chelsea și până acum nu a dat de înțeles că ar vrea să-și prelungească înțelegerea. Dacă va pleca pe Bernabeu, Kasper Schmeichel este favorit să devină noul portar al madrilenilor.

Sarri vrea să-i păstreze pe Willian, Courtois, dar și pe Hazard, un alt jucător pe care echipa lui Florentino Perez e dispusă să plătească mulți bani pentru a-l transfera. Antrenorul italian a declarat că vrea să înceapă noul sezon cu cei mai buni fotbaliști în lot și are în vedere noi întăriri: Gonzalo Higuain și Daniele Rugani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: