image
Sursa foto: jurnal.md

Andrei Năstase: „Mâine-poimâne îl vom vedea pe Plahotniuc plimbându-se cu Porsche-ul prin Chișinău”

„Mafioții vor să revină la butoane”, afirmă liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, care atenționează că după alegerile prezidențiale există riscul ca „toți bandiții să revină acasă”.

„Imaginați-vă ce va fi după 1 noiembrie cu unul, cu una, cu altul, cu alta în fruntea statului. Vor veni toți bandiții acasă. Când eram la MAI, toți bandiții se aflau la mii de km de RM, nu îndrăzneau să se apropie de vamă. Astăzi majoritatea se plimbă pe străzile Chișinăului. Ieri Țuțu se plimba pe la Grenoble într-un Porsche alb fără nicio problemă. Mâine-poimâne îl vom vedea pe Plahotniuc plimbându-se cu Porsche-ul sau altă mașină prin Chișinău”, afirmă Năstase.

„Războiul mafioților cu această țară continuă, ei vor să revină la butoane. Imaginaţi-vă pentru o secundă doar. La un moment dat, o să îi avem în Parlament pe Şor, pe Usatâi, pe Dodon, pe Plahotniuc, poate se mai naște vreunul ca ei. Ce se va întâmpla cu Republica Moldova?”, a mai spus liderul Platformei DA.

În contextul prezidențialelor, Andrei Năstase a mai îndemnat lumea „să nu se ia după sondaje” și că acestea sunt scoase în față „pentru a crea percepții”.

Posted by Andrei Nastase on Tuesday, 29 September 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: