image
Sursa foto: Getty Images

Neymar nu mai vrea să plece! Francezii susțin că "se simte mai fericit ca niciodată" la PSG

După ce s-a discutat extrem de mult în vară, dar și în actuala perioadă de transferuri, despre o posibilă revenire a lui Neymar la Barcelona, se pare că brazilianul a revenit la sentimente mai bune față de PSG și chiar ia în considerare o variantă care părea imposibilă.

Potrivit celor de la Le Parisien, Neymar "se simte mai fericit ca niciodată" la echipa de pe Parc des Princes și chiar s-ar gândi să își prelungească înțelegerea cu parizienii, chiar dacă actualul contract de la campioana Franței expiră abia în 2022.

Neymar a ajuns la Barcelona în 2017, după ce PSG a plătit clauza de reziliere pe care sud-americanul o avea în contractul cu formația blaugrana, în valoare de 222 de milioane de euro.

Potrivit Eduardo Inda, cunoscut jurnalist sportiv și specialist în transferuri, catalanii nu mai au vreun interes pentru fotbalistul brazilian și vor face tot posibilul pentru a obține semnătura altui jucător.

Inda a vorbit, în cadrul show-ului televizat El Chiringuito, despre planul pe care campioana Spaniei îl are pentru această perioadă de transferuri.

"Din ce știu eu, Barca nu îl mai vrea pe Neymar. Ținta lor principală acum este Lautaro Martinez, pentru care oficialii clubului sunt gata să plătească clauza de reziliere", a spus jurnalistul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: