image
Sursa foto: gazzetta.it

Este incredibilă condiţia pusă Milanului de Gennaro Gattuso ca să renunţe la peste 5,5 milioane de euro

Despărţirea lui Gennaro Gattuso de Milan era oarecum aşteptată după ce echipa a ratat din nou participarea în Liga Campionilor. Dar antrenorul putea să refuze rezilierea, mai ales că avea de primit 5,5 milioane de euro net, 11 cu totul.

Bani pe care putea să-i ia fără probleme, stând în acasă. Dar vulcanicul Gatusso a demonstrat că are suflet mare. A acceptat la orice drept financiar cu condiţia ca staff-ul său să primească toţi banii pentru următorii doi ani.

"Este adevărat că a câştigat mult în carieră şi că nu va muri de foame, dar câţi dintre noi s-ar fi comportat în acest mod?", au scris jurnaliştii de la calciomercato.com

"Între mine şi Milan nu poate sta nicio sumă de bani. Tricoul acesta înseamnă prea mult", a fost una dintre declaraţiile de dragoste faţă de rossoneri date de fostul mijlocaş care a câştigat titlul mondial în 2006.

"Decizia de a lăsa banca tehnică a lui Milan nu este simplă, însă este o decizie care trebuie luată. Nu a fost un moment precis în care am ajuns la această concluzie, ci este suma acestor 18 luni petrecute ca antrenor al unei echipe care pentru mine nu va fi niciodată ca celelalte.

Luni pe care le-am trăit cu pasiune, luni de neuitat. Este o decizie dureroasă, dar la care am reflectat. Renunţ la doi ani de contract? Da, pentru că povestea mea cu Milan nu poate fi niciodată o problemă de bani", a declarat Gattuso pentru cotidianul La Repubblica.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: