image
Sursa foto: Jurnal.md/ Nadejda Roscovanu

Se caută înlocuitor la șefia PSRM? „Dodon e la curent și tremură; Nici el nu știe ce-a făcut Greceanâi la Moscova” // VIDEO

Socialiștii sunt în căutarea unui înlocuitor pentru Igor Dodon la șefia partidului. Cel puțin asta susține fostul viceministru al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep.

„Dodon știe că degrabă vor să-l scoată din funcție. El tremură, nu poate ieși din beții din cauza asta. Deja nu e mare secret că se caută o stea. Vor să-l substituie pentru că el e o problemă pentru PSRM. Cu Dodon, ei nici nu intră în Parlament și înțeleg asta foarte bine. Pur și simplu încă nu a fost găsită o candidatură. Iar Dodon e la curent cu toate aceste evoluții, el se teme și dacă vede că acolo se va găsi o modalitate, să vedeți cu ce viteză va alerga el primul la alegeri anticipate. El deja a pornit nunta asta, se întâlnește cu oameni și se pregătește, pentru că el speră să mai păstreze funcția, dar sunt marii dubii că el o să poată. Ați văzut de unde am aflat că doamna Greceanâi s-a dus la Moscova? Ce-a făcut ea acolo cred că nici Dodon nu știe”, a declarat Valeriu Ostalep în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

Destituirea în timpul apropiat al lui Igor Dodon din funcția de președinte al PSRM, dar și atacuri la care ar fi supus procurorul general vor grăbi declanșarea alegerilor anticipate, a adăugat fostul viceministru al Afacerilor Externe.

„Alegerile anticipate pot fi organizate cu mult mai repede decât unii își închipuie. În jurul figurii procurorului general au loc jocuri foarte periculoase. Din punct de vedere a persoanei lui și a atacurilor asupra familiei sale. Îmi dau bine seama ce se întâmplă și de ce vor să-l scoată și cui încurcă. În curând va fi un scandal politic foarte serios”, a mai spus Valeriu Ostalep.

Nici PSRM și nici Igor Dodon nu au comentat deocamdată aceste declarații.

Noutăţile partenerilor

comentarii: