image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid și-a stabilit deja bugetul de transferuri pentru sezonul următor

Real Madrid, câștigătoarea ultimului sezon din La Liga și Champions League, și-a stabilit deja bugetul de transferuri pentru sezonul următor.

Spaniolii de la AS anunță că Real Madrid va avea un buget de transferuri pentru sezonul 2023/2024 care va depăși suma de 400 de milioane de euro.

Dacă în vară, Real Madrid a cheltuit doar 80 de milioane de euro pentru transferul lui Aurelien Tchouameni, Florentino Perez are un plan măreț pentru sezonul următor.

Conducătorul lui Real Madrid vrea să cheltuie pe transferuri nu mai puțin de 425 de milioane de euro, potrivit sursei citate.

Florentino Perez vrea să construiască un lot puternic la Real Madrid, având în vedere că în vara anului 2023 nu mai puțin de 11 jucători ajung la final de contract și rămâne de văzut cărora li se va mai propune prelungirea angajamentului.

Pe lângă transferurile pe care plănuiește să le facă în vara viitoare, Real Madrid vrea să se bazeze și pe serviciile lui Brahim Diaz, fotbalist care se află în prezent împrumutat la AC Milan.

Brahim Diaz este un produs al centrului de copii și juniori al clubului Malaga, iar în 2014 a făcut pasul la Manchester City. Cu puține șanse primite la clubul britanic, spaniolul a fost cumpărat, aparent surprinzător, de Real Madrid în ianuarie 2019, pentru 17 milioane de euro.

Spaniolul a jucat puțin și la Real Madrid, iar în septembrie 2020 a fost împrumutat un an la Milan, împrumut care a fost prelungit cu încă doi ani în 2021.

AC Milan a plătit 3 milioane de euro pentru a-l împrumuta pe două sezoane pe Brahim Diaz și are opțiune să-l transfere definitiv în vara anului viitor, pentru 22 de milioane de euro. În contractul dintre cluburi există și o clauză de răscumpărare din partea lui Real Madrid, cifrată la 30 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: