image
Sursa foto: foto simbol

Șase ani de închisoare pentru un bărbat din Briceni care a urcat beat la volan și a lovit mortal un pieton

Un bărbat de 46 de ani din Tabani, raionul Briceni a fost condamnat la șase ani de închisoare, după ce a urcat în stare de ebrietate la volan și a lovit mortal un pieton pe traseul spre satul Tabani, Briceni, după care a părăsit locul faptei.

Totul a avut loc la data de 13 decembrie 2015.

Forțele de ordine au depistat automobilul în curtea acestuia în baza fragmentelor de far anticeață care au rămas la locul faptei.

Bărbatul era în stare de ebrietate atunci când a trecut cu roțile autoturismului său de model Opel Kadett, peste un bărbat cu vârsta de 36 de ani.

Investigațiile au confirmat că victima consumase alcool și se afla în poziție culcată pe carosabil. Prin urmare, conducătorul auto, în stare de ebrietate și el, nu a putut reacționa adaptat situației.

Făptașul a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 6 ani, iar în 2015-2016 a fost plasat în arest, astfel încât să nu se sustragă urmăririi penale.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, acesta nu va putea conduce mijloace de transport după ispășirea pedepsei, timp de cinci ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: