image
Sursa foto: Kevin Dietsch/CNP/AdMedia

Familia Trump a scos la vânzare o casă evaluată la 21 milioane de dolari

Familia Trump a scos la vânzare o casă evaluată la peste 21 milioane de dolari. Este vorba despre o vilă din Palm Beach, Florida, scrie digi24.ro.

Anunțul a fost făcut pe Twitter de Eric Trump, unul dintre fiii fostului președinte american Donald Trump.

„Abia scoasă la vânzare în Palm Beach, Florida. 1125 South Ocean Blvd”, a scris Eric Trump pe Twitter, unde a postat și câteva fotografii cu casa.

Potrivit site-ului de anunțuri redfin.com, casa este estimată la 21,7 milioane de dolari. Ea a fost cumpărată în 16 mai 2018, cu 18,5 milioane de dolari.

Băncile refuză să mai lucreze cu Trump

Decizia vine după ce banca prin care a fost finanțată cumpărarea casei, în 2018, a anunțat că nu mai vrea să lucreze cu familia Trump. Professional Bank a făcut acest anunț în ianuarie, alăturându-se astfel mai multor instituții financiare care s-au distanțat de Trump după incidentele violente de la Capitoliu. Potrivit Bloomberg, și Deutsche Bank AG și Signature Bank au renunțat la colaborarea cu Trump.

Professional Bank a finanțat un credit ipotecar pe 30 de ani în valoare de 11,2 milioane de dolari pentru o companie controlată de fiii lui Trump, Donald, Jr. și Eric. Eric Trump a semnat în numele companiei 1125 South Ocean LLC, al cărei vicepreședinte este.

Locuința, situată la nord de Mar-a-Lago, era deținută de sora președintelui, Maryanne Trump Barry, o judecătoare federală pensionată, potrivit Palm Beach Post.

Noutăţile partenerilor

comentarii: