image
Sursa foto: Maia Sandu//captură video

VIDEO: Mesajul Maiei Sandu către cetățenii RM în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu s-a adresat cu un mesaj cetățenilor din toată țara în contextul stării de urgență în sectorul energetic și al crizei sanitare. Șefa statului a îndemnat oamenii să fie solidari pentru a trece cu bine de aceste crize, să manifeste grijă față de cei nevoiași, față de copii și oamenii în vârstă, să aibă grijă unii față de alții.

Președinta le-a transmis, de asemenea, să nu se lase manipulați, divizați și amăgiți de populiștii sau de corupții care plâng după putere. În adresarea Președintelui țării se mai menționează că trebuie să facem totul pentru a rămâne parte a lumii libere și să nu uităm cât de important este respectul pentru demnitatea umană.

„Vă asigur că noi o să muncim în continuare onest, cu dăruire, oricât de grele sunt condițiile. Dar vom reuși mai repede și mai ușor fiind uniți, fiind solidari, ferindu-ne de minciună, falsuri și de capcanele întinse de grupările corupte. Să ne folosim deci înțelepciunea, energia și capacitatea de adaptare pentru a trece cu bine peste aceste crize și pentru a avansa în demersul nostru comun - bunăstare pentru toți oamenii cinstiți ai țării noastre!”, se mai spune în adresarea Maiei Sandu.

comentarii: