image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Ex-ministru al Justiției: „Miza PAS-ului pe combaterea corupției si reforma judiciară s-a dovedit a fi unica miză corecta”

Miza PAS-ului pe integrarea europeană, combaterea corupției si reforma judiciară s-a dovedit a fi unica miză corectă, care a reprezentat cea mai mare importanță atât pentru poporul Republicii Moldova, cât și pentru statul nostru, menționează fostul ministru al Justiției, Stanislav Pavlovschi.

Potrivit expertului în zilele următoare cetățenii vor auzi mai multe explicatii si justificari de ce alte partide nu au reușit să depășească pragul electoral.

Cert este un lucru: miza PAS-ului pe integrarea europeană, combaterea coruptiei și reforma judiciară s-a dovedit a fi unica miză corectă.

Anume aceste întrebări reprezintă cea mai mare importanță atât pentru poporul Republicii Moldova, cât si pentru statul nostru.

Fără rezolvarea acestor trei elemente, mișcarea înainte a Republicii Moldova, pur si simplu, nu este posibilă”, a menționat Veaceslav Pavlovschi

Expertul a mai adăugat că speră ca victoria PAS-ului să fie victoria tuturor forțelor sănătoase din societatea din RM și ca această victorie să ducă până la urmă la propulsarea Republicii Moldova pe calea integrării europene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: