image
Sursa foto: Getty Images

Bătut măr de Nurmagomedov și suspendat, McGregor știe deja când reveni în octogon

Bătut rău de Khabib Nurmagomedov la UFC 229 și suspendat din motive medicale, irlandezul Conor McGregor se gândește deja la viitor. E gata de revanșa cu rusul în fața căruia nu a rezistat decât 4 reprize. Antrenorul lui McGregor, John Kavanagh a anunțat când va reveni în ring irlandezul de 30 de ani.

"Realist vorbind, cred că va lupta din nou vara viitoare. Trebuie să așteptăm oricum să vedem și ce pedeapsă va primi Khabib. Sper că nu va fi o suspendare prea lungă" a declarat John Kavanagh, antrenorul lui Conor McGregor.

Acesta a venit și cu o altă opțiune. "M-am uitat și la ziua de 16 martie, care cade sâmbătă. Duminică pe 17 martie e și o mare sărbătoare. E ziua Sfântului Patrick. Ar fi nebunie la Madison Square Garden, mai ales înaintea zilei Sfântului Patrick" a mai declarat Kavanagh.

În finalul săptămânii trecute, McGregor a fost invitatul celor de la Dallas Cowboys și i-a transmis patronului echipei că și-ar să lupte la un moment dat pe AT&T Stadium.

De partea cealaltă, Khabib Nurmagomedov şi-a fixat un nou obiectiv. Vrea să-l învingă pe Floyd Mayweather. Rusul este pregătit să urce în ring cu celebrul boxer, care, la fel ca el, este neînvins în carieră.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: