image
Sursa foto: Getty Images

Termenul limită până la care Barcelona îl poate lua pe Lautaro Martinez cu plata clauze

Barcelona nu renunță la transferul lui Lautaro Martinez. Catalanii trebuie să plătească clauza de reziliere a contractului argentinianului cu Inter, în valoare de 111 milioane de euro, până pe 15 iulie.

Conform celor de AS, singura variantă prin care Lautaro Martinez ar putea ajunge coleg cu Messi este ca Barcelona să plătească 111 milioane de euro pentru a-l elibera pe jucătorul argentinian de contractul pe care îl are cu Inter, dar o asemenea sumă ar putea crea disensiuni în vestiarul "blaugrana".

Președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a înaintat o altă propunere pentru Inter: 70 de milioane de euro + Junior Firpo în schimbul lui Martinez, însă oficialii de pe Giuseppe Meazza au refuzat categoric.

Reprezentanții "nerazzurri" au declarat în nenumărate rânduri nu vor să-l piardă pe Lautaro și-i vor propune prelungirea contractului scadent în 2023, cu o creștere semnificativă a salariului.

În presa spaniolă se vorbește despre faptul că Lautaro s-ar fi înțeles cu Barcelona asupra unui contract pe 5 ani, cu un salariu mult mai mare decât cel pe care îl are argentinianul acum la Inter. Rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un numitor comun în privința transferului lui "El Toro" pe Camp Nou.

Martinez, transferat de Inter în 2018, nu a avut un campionat de debut reușit, dar a explodat în actualul sezon și, împreună cu Romelu Lukaku, formează una dintre cele mai prolifice linii de atac din Serie A. Lautaro a atras atenția catalanilor în Barcelona - Inter, 2-1, când a deschis scorul în minutul 2.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: