image
Sursa foto: Jurnal.md

Oferte de Paște la apartamente! Ocazii unice de la compania de imobiliare Astercon

Sărbătorile Pascale sunt zilele în care tot mai mult și tot mai tare îți dorești să revii acasă, alături de părinți sau bunici. Cu timpul, acest acasă se transformă în micul tău proiect numit: familie. Îți alegi cu grijă propria locuință și îți trăiești visul alături de căldura celor dragi. Dacă în privința emoțiilor trăite nu există un regulament scris, în alegerea locului de trai intervin specialiștii.

Compania de imobiliare Astercon scoate în vânzare apartamente în case noi date în exploatare în Chișinău de peste zece ani și știe exact ce sfaturi să îți ofere. Dar nu se rezumă doar la acest fapt și vine acum cu câteva oferte de zile mari, pe care, efectiv, nu ai cum să le ratezi.

Ce oferte ne aduce iepurașul?

Astercon oferă nu una ci cîteva oferte alternative de care poți beneficia, dacă vrei să procuri un apartament de vânzare în Chișinău, în sectorul Buiucani al capitalei, acolo unde a fost construit complexul locativ Alba – Iulia Residence.

În primul rând, ai posibilitatea de a achita în rate direct de la dezvoltator un an suplimentar cu dobânda zero, astfel uiți de intermedierea băncilor și te bucuri de siguranța propriei achiziții, respectând graficul achitărilor convenite cu compania de imobiliare.

Jurnal.mdJurnal.md

În al doilea rând, ai posibilitatea de a beneficia de 30 euro reducere la achitarea prețului în rate până la darea în exploatare a complexului locativ. Aici funcționează regula „primul venit – primul servit”, așa că ai posibilitatea să procuri cu reducere, iar diferența să o investești în alte nevoi personale.

Și ultima, dar nu și cea din urmă, este oferta de 50 euro reducere la achitarea integrală a prețului, astfel încât poți utiliza acești bani pentru decor suplimentar sau, de ce nu, pentru a sărbători alături de cei dragi achiziția noii locuințe.

Nu uita, ofertele sunt disponibile doar până la data de 15.05.2020, așa că trebuie să te grăbești. În plus, tu alegi oferta, iar echipa Astercon o individualizează potrivit nevoilor tale.

Jurnal.mdJurnal.md

De ce ar trebui să alegi un apartament în complexul locativ Alba – Iulia Residence?

Situat într-o regiune infrastructurală potrivită, complexul locativ cu apartamente de vânzare în mun. Chișinău, sectorul Buiucani, este construit după cele mai avansate tehnologii și îți asigură nu doar un trai comod, ci și o siguranță zilnică. Deși este amplasat în imediata apropiere a celor mai relevante linii de transport, instituții medicale sau de învățământ, complexul este destul de liniștit, permițând traiul potrivit pentru familii cu copii de orice vârste.

În plus, continuând tradiționala calitate Astercon, și de această dată a fost integrat sistemul de filtrare a apei la nivel centralizat, astfel încât să te bucuri de apă potabilă calitativă, în fiecare zi. Pe lângă acest beneficiu, ținem să menționăm că întreg proiectul este conceput cu utilizarea materialelor ecologice și durabile, astfel încât să fie prelungită longevitatea funcțională a locuințelor. Apartamentele sunt dotate cu sisteme de termoizolare și ventilare, astfel încât să faci economii optime la agentul termic, dar și să te bucuri de un circuit potrivit al aerului în întreaga locuință.

Compania Astercon îți urează: Sărbători Luminate! Și te aduce mai aproape de visul tău.

comentarii: