image
Sursa foto: marca.com

Marca anunţă transferul iernii în fotbalul mondial: Perez îl dă pe urmaşul lui Ronaldo, pentru a-i face loc lui Neymar

Real Madrid e dispusă să se despartă de Marco Asensio! Anunțul a fost făcut de Marca. Atacantul de 22 de ani era văzut urmașul lui Cristiano Ronaldo, dar acesta nu i-a impresionat pe oficiali, astfel că Florentino Perez i-a stabilit deja prețul.

Astfel, ”galacticii” ar fi de acord cu despărțirea de Asensio pentru 120 de milioane de euro, iar transferul ar putea fi făcut chiar în iarna următoare. Chelsea, Manchester United și PSG sunt cele 3 cluburi pregătite să îl aducă pe Asensio.

Visul lui Florentino Perez este să îl transfere pe Neymar, iar o eventuală trecere a lui Asensio la campioana Franței ar ajuta la venirea starului brazilian pe ”Santiago Bernabeu”.

Marco Asensio este cotat de transfermarkt.de la 75 de milioane de euro. Acesta a disputat 11 meciuri în acest sezon și a marcat un singur gol. De asemenea, el și-a trecut în cont și 3 pase decisive.

Asensio a declarat că după plecarea lui Ronaldo, nu a avut șansa de a-și alege numărul de pe tricou. Cei din conducere nu l-au luat în calcul pentru această mutare.

"Nu mi-au oferit numărul 7. Clubul nu a discutat niciodată cu mine despre asta, deci nu am avut șansa de a alege în această privință", a dezvăluit Asensio.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: