image
Sursa foto: Instagram

Imaginile au devenit virale! Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, vacanță de lux pe un yacht de 6 milioane de euro

După ce a ratat calificarea în sferturile EURO 2020, cu naționala Portugaliei, Cristiano Ronaldo a vrut să uite eșecul și a plecat într-o vacanță de lux în insulele Baleare.

Golgheterul all-time al Europenelor (14 goluri) și-a dedicat timpul familiei și prietenilor, pe care i-a luat pe yachtul său de lux, în valoare de 6 milioane de euro. Starul portughez în vârstă de 36 de ani a făcut plajă pe ambarcațiunea ultramodernă, în timp ce logodnica sa a preferat scufundările în Marea Mediterană.

De altfel, Georgina Rodriguez chiar a postat pe rețelele de socializare un clip video în care apare înotând sub apă, în apropierea insulei Mallorca. În câteva ore, postarea fotomodelului de 26 de ani a devenit virală și a primit mii de comentarii.

De altfel, dacă Ronaldo este cea mai urmărită persoană din lume pe Instagram (312 milioane de urmăritori), Georgina a devenit și ea influecer și deja se bucură de 25 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Postarea Georginei vine la scurt timp după ce și-a lansat o colecție de bijuterii, în parteneriat cu un brand celebru.

Yachtul lui Cristiano Ronaldo are o capacitate de 12 persoane, e dotat cu 4 cabine, iar fiecare dintre ele are terasă. În plus, ambarcațiunea are 5 băi și o punte superioară spectaculoasă, de dimensiuni apreciabile.

Cristiano Ronaldo a postat și el fotografii spectaculoase din vacanța de vis.

Ronaldo și Georgina Rodriguez formează un cuplu solid din 2016. Cei doi au împreună o fetiță, Alana Martina, măscută pe 12 februarie 2017. Atacantul lui Juventus mai are 3 copii: Cristiano Jr (11 ani) și gemenii Eva Maria și Mateo (4 ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: