image
Sursa foto: Getty Images

Zidane aproape de a fi demis de la Real Madrid. Cine are cele mai mari şanse să îi ia locul pe Bernabeu

Chiar dacă elimminarea din cupă în faţa unei formaţii de liga a 3-a este una dintre cele mai umilitoare din istoria clubului, Zidane nu este de părere că formaţia pe care o antrenează s-a făcut de râs.

Eliminarea din cupa Spaniei pe care Real a suferit-o în faţa formaţiei de liga a 3-a Alcoyano, scor 1-2, îl poate costa scump pe managerul acestora, Zinedine Zidane.

Preşedintele clubului, Florentino Perez, este gata să îi caute înlocuitor lui Zidane cât mai repede. Presa din Spania scrie că cei doi sunt în conflict de mai mult timp. Chiar dacă elimminarea din cupă în faţa unei formaţii de liga a 3-a este una dintre cele mai umilitoare din istoria clubului, Zidane nu este de părere că formaţia pe care o antrenează s-a făcut de râs.

Favorit principal pentru postul de antrenor al madrilenilor este Marcelo Gallardo, actualul antrenor al celor de la River Plate.

"Eu sunt antrenorul, este vina mea, este responsabilitatea mea. Mi-o voi asuma, ca întotdeauna. Portarul lor a avut două sau trei intervenţii, al doilea gol nu a vrut să intre... Jucătorii au încercat. Împotriva unei echipe din Segunda B trebuie să închizi jocul mai repede, dar nu a fost aşa. Nu este o ruşine, nimic de felul acesta. Vom continua să lucrăm pentru a ieşi din această situaţie, am mai făcut-o şi o vom face din nou. Doare, pentru că nu ne place să pierdem, dar nu vom înnebuni din cauza asta. Acum avem La Liga şi Liga Campionilor. Îmi asum responsabilitatea pentru această înfrângere.", a spus acesta pentru lesoir.be.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: