image
Sursa foto: moldcell.md

Black is Back! Cea mai așteptată promoție Black Friday de la Moldcell e aici!

E oficial! Black Friday se întoarce cu un nou val de mega reduceri și produse din cele mai alese, doar pentru tine. Smartphone-uri, gadgeturi smart și accesorii utile de la Samsung, Apple, Xiaomi, cu reduceri de până la 6500 lei.

Îți venim în ajutor, așa că ți-am pregătit o listă cu cele mai solicitate telefoane, la cele mai wow reduceri de la Moldcell.

Superputerea Apple, cu super reduceri de Black Friday

Prinde reduceri la iPhone 11 și iPhone 13 cu cel mai tare procesor Bionic A15, design impecabil și multe alte atuuri. Dacă ai chef de joacă, filme, muzică, taskuri de la job sau studii la distanță, în ajutor îți vine iPad 10.2 cu spațiu de stocare 64 GB și cameră ultra Wide.

Dacă e Apple, să fie Apple până la capăt. Îți propunem un Watch SE la super preț, disponibil în trei culori și cu senzori puternici de monitorizare a sănătății, plus aplicații sport. Iar cireșica de pe tort sunt AirPods Pro (generația 2) cu anularea zgomotului exterior și până la 30 de ore de ascultare continuă.

Produse Apple cu până la -1800 lei

Samsung: Revoluționar, pliabil și de ultimă generație

Revelația anului 2022. Black Friday te surprinde cu reduceri la cele mai noi smartphone-uri Samsung Galaxy Flip 4 și Fold 4 cu FlexCam, pentru a prinde cele mai tari momente și Taskbar nou ca să le reușești pe toate.

Sparge tiparele și afirmă-te cu noile Galaxy seria S

Performanța la cote maxime e aici cu telefoanele Samsung S22, Ultra, Plus. Cel mai rapid cip Galaxy, baterie iute ca săgeata și primul Galaxy cu S Pen incorporat, de o eleganță supremă.

La toate astea, adaugă o reducere de Black Friday pe care nu ai voie s-o ratezi.

Inovația seriei A de la Samsung

Profită acum de calități high-level cu Samsung A73, A13 și Galaxy Buds 2 Pro, care se potrivesc perfect. Admiră ecranul FHD+ sAmoled și experiența de vizualizare de excepție, plus căștile care întregesc look-ul de minune.

Nu uita de tableta Samsung Tab S7 cu cel mai rapid procesor Galaxy care îți devine partener de încredere la taskuri și jocuri.

Samsung cu până la -6500 lei reducere

Xiaomi: Bun la toate, dar mai ales la preț

Surprizele și reducerile generoase continuă. Vezi câte beneficii are Xiaomi 12 și 12X. De la calități video de top și display ingenios până la utilitatea ceasului inteligent Watch S1. Beneficiază de ofertă până pe 30 noiembrie.

Negru pe alb: Regele Xiaomi Redmi e aici cu reduceri

Redmi 9C - până la 21 de ore de video și alte 167 ore de muzică în continuu + baterie de 5000 mAh. Redmi Note 11S - procesor octa-core, cameră 108 MP și 33W încărcare rapidă. Mai bine nici că se putea.

Xiaomi cu până la -4000 lei reducere

Reducerile de Black Friday te așteaptă la Moldcell!

Grăbește-te să cumperi produsele preferate în magazine sau accesează eshop.moldcell.md, pentru comenzi. Oferta este valabilă în perioada 25 – 30 noiembrie, 2022.

Noutăţile partenerilor

comentarii: