image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United, reacție oficială după interviul acordat de Cristiano Ronaldo

La puțin timp după mediatizarea declarațiilor date de Cristiano Ronaldo (37 de ani), Manchester United a emis un comunicat oficial.

Luni, Manchester United a postat un comunicat pe site-ul clubului. "Diavolii" au anunțat că au luat la cunoștința informațiile lansate în spațiul public de către Cristiano Ronaldo și urmează să ia măsurile necesare după ce starul portughez a făcut acele afirmații.

Cu toate acestea, formația de pe Old Trafford nu a menționat nimic despre presupusa amendă pe care i-ar fi dat-o lui Ronaldo.

"Manchester United ia act cu privire la mediatizarea interviului dat de Cristiano Ronaldo. Clubul va lua în considerare răspunsul său după ce toate faptele vor fi stabilite.

Accentul nostru rămâne pe pregătirea pentru a doua jumătate a sezonului și pe continuarea impulsului, a credinței și a comunității care se construiesc între jucători, manager, personal și fani", a transmis Manchester United, pe site-ul oficial.

Potrivit celor de la Metro, ca urmare a declarațiilor acordate în spațiul public de către Cristiano Ronaldo, Manchester United a luat primele măsuri.

Concret, Ronaldo a fost amendat cu un milion de lire sterline. Suma este una modică dacă ar fi să ne raportăm la veniturile starului portughez, dar una uriașă ținând cont de sancțiunile care au mai fost dictate până acum în fotbalul mondial.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: