image
Sursa foto: Getty Images

Sex la Cupa Mondială? Una dintre soțiile fotbaliștilor Angliei a spus TOTUL

Anglia va juca marţi în optimile Cupei Mondiale din Rusia, contra Columbiei. Mai mulţi dintre elevii lui Gareth Southgate au fost însoţiţi la turneul final de iubite sau de soţii şi, în ciuda zvonurilor, fotbaliştii nu au primit nicio interdicţie.

Cel puţin aşa susţine Rebekah Vardy (foto sus - stânga), soţia lui Jamie Vardy (31 de ani), care a ţinut să clarifice situaţia. Aceasta le-a declarat celor de la OK! Magazine: "Jamie şi cu mine am folosit FaceTime cel puţin o dată pe zi şi am fost foarte norocoşi. Gareth Southgate a fost minunat şi le-a permis jucătorilor să aibă contact cu familiile".

Rebekah Vardy este una dintre soţiile care şi-au însoţit partenerii în Rusia. Chiar dacă nu au fost prezente la Cupa Mondială de la început, partenerele fotbaliştilor au avut parte de o surpriză uriaşă din partea selecţionerului, care le-a permis să vină în Rusia.

"Nu există nicio interdicţie la sex. Dar cred că oricum am întâmpina dificultăţi, atât timp cât sunt copiii prezenţi. Nu ar funcţiona din punct de vedere logistic. ", a mai spus Rebekah Vardy.

"La meciul cu Pamana am stat lângă iubite lui Kyle Walker, Annie Kilner (foto sus - dreapta), care e minunată. Ne-am înţeles perfect şi am vorbit o foarte mult. Eu şi fetele am avut o seară minunată marţea trecută. Am mers împreună la un restaurant japonez din St. Petersburg, pentru o seară ca între fete.", a mai spus Rebekah.

În ciuda comentariilor răutăcioase din partea fanilor englezi, care nu sunt de acord cu prezenţa partenerelor alături de fotbalişti în Rusia, Rebekah nu a fost afectată. Ea chiar a vorbit despre faptul că a fost numită "regină".

"Am citit că lumea m-a numit regina soţiilor şi iubitelor, lucru care nu-mi face cinste. Nu mă văd aşa şi nu e nimeni regină şi nimeni nu dictează printre noi. Fiecare are abilităţile lui. Cred că sunt una dintre soţiile mai în vârstă şi încerc să le ajut pe cele mai noi", a încheiat Rebekah Vardy (36 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: