image
Sursa foto: as.com

E oficial: Griezmann a luat decizia legată de viitorul său și a făcut anunţul

Antoine Griezmann a decis să mai rămână un an la Atletico Madrid.

"Doar eu știu ce se întâmplă și ce gândesc. Vreau să le arăt tuturor că nu am greșit și că am încredere în club și colegi. Am decis să rămân", a spus Griezmann, care, imediat după conferința de presă, a lansat o postare pe rețelele de socializare, cu următorul titlu: "Fanii mei, echipa mea, casa mea"

Antoine Griezmann a luat o decizie în privinţa viitorului său, iar France Football susţine că atacantul de 27 de ani va anunţa că rămâne la Atletico Madrid.

Potrivit sursei citate, starul naţionalei Franţei va semna în cursul zilei de azi un nou contract cu formaţia din capitala Spaniei, la care evoluează din 2014 şi alături de care a câştigat Europa League şi a jucat o finală de Liga Campionilor.

În acelaşi timp, postul Movistar+ anunţă că Griezmann va dezvălui în direct la TV ce a hotărât, în această seară, de la ora locală 21:15.

Dorit insistent de FC Barcelona, care s-a arătat dispusă să achize clauza de reziliere a atacantului, în valoare de 100 de milioane de euro, Griezmann a spus în mai multe rânduri că va lua o decizie finală înainte de Cupa Mondială din Rusia.

În urmă cu două zile, "şeptarul" echipei lui Diego Simeone a organizat o conferinţă de presă, iar fanii şi jurnaliştii din întreaga lume se aşteptau ca francezul să dezvăluie unde îşi va continua cariera.

Griezmann a ales, însă, să păstreze suspansul, dar, în aceeaşi zi, Atletico a ajuns la un acord cu AS Monaco pentru transferul lui Thomas Lemar, jucător care ar fi achiziţionat la solicitarea colegului său de la naţională.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: