image
Sursa foto: facebook.com/PashaParfeny

„Moldova cântă pentru pace”; Pasha Parfeny, Akord și SunStroke Project organizează concerte prin țară; Unde va fi următorul

Toamna aceasta, o echipă de băieți talentați și-au pus chitara pe spate și au luat-o la popas prin toată țara ca să cânte pentru pace! Proiectul „Moldova cântă pentru pace” vrea să adune la un loc oameni buni și frumoși la suflet și să celebreze pacea prin cântec.

„Hai să cântăm pentru Pace! „Vreau Pace” - această frază mă urmărește de câteva luni, cu siguranță mulți dintre voi împart același gând ca și mine.Tot ce putem face este să promovăm solidaritatea și empatia, să înlocuim ura cu iubirea și să facem lucruri bune pentru societatea în care trăim, anume din acest motiv am creat proiectul „Moldova cântă pentru Pace “, unde eu împreună cu AKORD, Sunstroke Project, Jurnal TV și o echipă mare de entuziaști vom cânta pentru oamenii dornici de PACE”, a spus artistul Pasha Parfeni.

Proiectul prevede 6 concerte gratuite, în 6 localități din țară, susținute de Pasha Parfeni, Akord și SunStroke Project.

Artiștii au susținut deja 3 concerte: 12 noiembrie - Leova; 20 noiembrie - Briceni și 27 noiembrie - Copceac.

Următorul concert va avea loc în orașul Rezina, pe 4 decembrie, la ora 15:00, la casa de cultură din oraș.

Spectatorii sunt așteptați să fredoneze alături de artiști melodiile preferate și să celebreze pacea.

Intrarea este GRATUITĂ!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: