image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor s-a retras cu o avere impresionantă, la 31 de ani. Câți bani a adunat în carieră

Conor McGregor și-a anunțat din nou retragerea din luptele în cușcă. Este a treia oară când irlandezul spune că se retrage, însă nu-și "plânge de milă". La 31 de ani, cel mai mare star al momentului din luptele în cușcă a strâns o avere impresionantă.

Nu numai din meciuri, pentru că luptele din UFC nu sunt remunerate la fel de bine ca acelea din box. De exemplu, cea mai marte bursă a sa în luptele în cuşcă a fost de 3 milioane de dolari, care rămâne un record în UFC.

Însă la meciul din 2017, cu Floyd Mayweather, disputat pe regulament de box, irlandezul a avut asigurate 30 de milioane de dolari doar din bursa de meci, fără a mai pune la socoteală drepturile de imagine şi sponsorii.

Potrivit reputatei publicații Forbes, McGregor a adunat 113 milioane de euro până la finalul anului trecut însă în această sumă nu sunt incluse și veniturile pe carte le are din alte afaceri, în afară de banii din lupte.

Conform The Sun, afacerea cu brandul propriu de whisky a cifrat vânzări de 760 de milioane de euro chiar în primul an al lansării. Cererea a fost imensă, iar în țara sa natală s-au limitat vânzările la două sticle de persoană. Succesul băuturii sale este foarte mare și în Statele Unite. Atât de mare încât în primele 10 zile de la lansarea pe piață s-a vândut cât pentru 6 luni.

McGregor mai are afaceri și în domeniul modei, acolo unde colaborarea cu croitorul american David August Heil i-a adus un profit de aproximativ 55 de milioane de euro pe an.

Vestea retragerii lui McGregor vine la scurt timp după ce acesta a acceptat un meci cu cel mai mare luptător din istoria luptelor în cușcă, Anderson Silva.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: