image
Sursa foto: uefa.com

Salah s-a rupt și ar putea rata Mondialul: Anunțul lui Klopp

Mo Salah, cel mai important jucător al lui Liverpool, a părăsit terenul în lacrimi, în finala Ligii, cu Real, din cauza unei accidentări. După jumătate de oră, egipteanul a acuzat probleme la umăr, în urma unui duel cu Sergio Ramos.

Cu 44 de goluri în actuala stagiune, în toate competiţiile, Salah era marea speranţă a "cormoranilor" pentru o nouă noapte magică, după Istanbul 2005. Din păcate pentru englezi, Salah a fost nevoit să fie schimbat în minutul 31, după un fault comis de căpitanul "galacticilor", Sergio Ramos. Acesta l-a prins de braţ şi a căzut ulterior peste umărul vârfului lui Liverpool.

BBC anunță că accidentarea lui Mo Salah este gravă și acesta ar putea rata Mondialul din Rusia.

Și Klopp a confirmat că problemele egipteanului sunt extrem de serioase.

"Este în pericol (n.r.prezența la CM2018). E de necrezut ce s-a întâmplat. Are probleme grave la umăr, a mers la spital. Dacă ar fi putut să continue, fiți sigur că ar fi făcut-o. Dar nu arată deloc bine, va trebui să își facă o radiografie, să vedem exact ce este", a punctat tehnicianul german.

Şi Real l-a pierdut pe Carvajal, cu 10 minute înainte de pauză. Fundaşul dreapta a fost împins de Robertson, a călcat greşit, şi nu a mai putut continua.

De notat că apărătorul lui Real a ratat Euro 2016, după ce s-a accidentat în finala Ligii, cu Atletico. Acum, istoria s-ar putea repeta, doar că la orizont este Mondialul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: