image
Sursa foto: playtech.ro

Horoscop 17 iulie: Nativii din zodia Vărsător trec printr-o criză

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 17 iulie.

Berbec

Te pui pe treabă chiar de la primele ore, ca și cum ai vrea să recuperezi timpul pierdut. Ar fi bine, totuși, să ții cont de limitele pe care ți le impune starea de sănătate.

Taur

Te poți înșela singur cu ideea că numai o atitudine rece te va ține departe de problemele pe care ar urma să ți le facă cei dragi.

Gemeni

Ai la dispoziție o zi în care mintea îți este ceva mai limpede, trecutul nu mai invadează prezentul și poți lua decizii ceva mai inspirate decât cele din ultima vreme.

Rac

Ai tendința de a exagera valoarea unor cuvinte, fie ele și unele de încurajare. Asta arată fie un deficit de încredere în sine, fie o înclinație spre orgoliu, de care nu ești conștient.

Leu

Ai ocazia să descoperi valoarea gesturilor simple, dar sincere, cele care îți aduc și inspirație, pe lângă recunoștința celor față de care alegi să le faci.

Fecioară

Astăzi, cel mai mult contează să fii binevoitor cu toți cei din jur, ca un exercițiu care va proba dacă părerea pe care o ai despre tine este reală sau nu.

Balanță

Poate că nu vei descoperi cine știe ce secrete care au fost ascunse față de tine, dar cu siguranță, dacă ești pregătit să te analizezi, vei afla multe lucruri despre tine…

Scorpion

Primești semnale clare de la prieteni, protectori sau de la rude. Este posibil să ți se îndeplinească o dorință – poate nu cea mai arzătoare, dar totuși…

Săgetător

Mulți ochi sunt îndreptați spre tine, poate prea mulți față de ce ai fi vrut tu. Este important să faci ceea ce trebuie, fiindcă, dacă greșești, scuzele le vor auzi doar unii, foarte puțini.

Capricorn

Ești convins că ai nevoie de ajutorul unor persoane cu autoritate, ca să depășești anumite probleme, dar acei oameni vor pune condiții, iar acestea nu vor fi puține și nici ușor de îndeplinit.

Vărsător

Traversezi o criză de încredere a celor din familie, dar și a partenerilor sau asociaților. Tot ce faci în această perioadă va conta pentru concluziile la care vor ajunge.

Pești

Chiar dacă ești convins că nu ai ce să afli de la cei din jur și că tu ești acela care ar trebui să le ofere lecții despre orice, tot ar fi bine să vezi ce are de spus fiecare dintre ei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: