Andrei și Traian parcurg toate etapele - de la neacceptare reciprocă, până la o adevărată amiciție bărbătească. Un conflict firesc de generații, condimentat cu umor, sarcasm și avalanșă de situații imprevizibile.

Se deschide o nouă televiziune în Republica Moldova. Conducerea decide să creeze o emisiune care să bată toate audiențele și decide să investească într-un proiect bazat pe scheciuri umoristice. Show-ul de referință a postului HITV pune față în față două personalitati aparent incompatibile: Andrei Porubin si Traian Stoianov. Pentru fiecare dintre ei acest show e o adevărată provocare. Vom asista la batalia celor două generații, care nu doresc să cedeze cu ușurință pozitiile personale.

Pe lângă protagoniștii care iși joacă rolurile propriilor persoane, cu unele modificări firești și necesare contextului artistic, în acest mini-serial mai sunt antrenați: Diana Decusară, Irina Vacarciuc, Roman Zes, Tudor Andriuță, Octavian Grigoriu, Jan Cucuruzac, Cristina Cozma, Doriana Zubcu, Sergiu Finiti mulți alții. Scenariul și regia o semnează binecunoscutul actor si regizor Igor Chistol, caruia îi aparține, în mare parte, meritul apariției acestui serial.

Spectatorul va parcurge alături de vedetele serialului multe dintre etapele de creare a unei opere de artă, inclusiv în variantă TV. Deasemenea, vor fi deschise culisele televiziunii, cu posibilitatea de a pătrunde în bucataria show-bizului nostru, a „curenților lui subterani”.

Serialul va fi difuzat în exclusivitate la Jurnal TV în fiecare duminică, la ora 22:00, începand cu 5 ianuarie 2020.