image
Sursa foto: facebook.com/RealMadrid

VIDEO: Milionarii de la Real Madrid au ajuns la Chișinău pentru meciul cu Sheriff Tiraspol; Primele imagini de la Aeroport

Avionul celebrei echipe spaniole Real Madrid a aterizat în Republica Moldova, pentru meciul cu Sheriff Tiraspol, care va fi jucat mâine, la 22:00, pe Arena principală a complexului sportiv Sheriff.

Pe pagina Real Madrid au fost postate imagini dinaintea decolării, anunțând că țin calea spre Tiraspol.

jurnal.md

Iar Poliția de Frontieră de la Aeroportul Chișinău a publicat imagini cu momentul în care fotbaliștii de la Real Madrid au ajuns în Republica Moldova. Aici, la Chișinău, cei de la Real Madrid au fost întâmpinați de o mulțime de fani, care nu și-au putut stăpâni emoțiile când și-au văzut favoriții.

jurnal.md

De altfel, Real se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului de mâine cu Sheriff, patru jucători nefiind incluși în lot. Este vorba despre Garteh Bale, Eden Hazard, Dani Seballos și Fede Valverde.

Meciul de mâine de la Tiraspol va fi arbitrat de o brigadă din Polonia, la centrul cu Simon Marcinjak. Sheriff își poate garanta miercuri cel puțin primăvara Europa League. Indiferent de rezultatul de la Tiraspol, „viespile” au nevoie ca Inter să nu piardă acasă cu Șahtior.

Noutăţile partenerilor

comentarii: