image
Sursa foto: Jurnal.md

Maia Sandu și-a exercitat opțiunea de vot: „Este șansa noastră de a scăpa de o gașcă de hoți care a capturat statul”

Alegerile de astăzi reprezintă șansa de scăpa Republica Moldova de o gașcă de hoți care a capturat instituțiile statului. Este declarația copreședintei blocului ACUM Platforma DA și PAS, Maia Sandu, la ieșirea din secția de votare.

„Cu toții trebuie să conștientizăm cât de gravă este situația în RM, cât de important este să punem capăt hoțiilor, degradării, să facem ordine în această societate până nu e prea târziu. Cu toții înțelegem că o gașcă de hoți care a capturat instituțiile statului, pe care le folosește în fiecare zi împotriva noastră, care ne sperie, ne amenință, care ne sărăcește, ne alungă copiii de acasă, este tare periculoasă pentru noi toți”, a declarat Maia Sandu.

Președinta PAS și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu numărul mare de cetățeni din Transnistria care sunt organizați și plătiți să vină să voteze în dreapta Nistrului.

„Această guvernare încearcă și pe ultima sută de metri să fraudeze alegerile. Atunci când oamenii nu știu ce fel de partide sunt pe malul drept, când sunt plătiți să voteze, asta nu înseamnă decât transnistrizarea RM. Pericolele sunt foarte mari”, a adăugat Maia Sandu.

Copreședinta blocului ACUM Platforma DA și PAS a făcut apel la mobilizare masivă la secțiile de votare. „Toți cei care nu putem fi manipulați și mințiți să ne mobilizăm și să ieșim la vot. Este șansa și datoria noastră”,a conchis Maia Sandu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: