image
Sursa foto: Profimedia

Suma pe care este dispusă Real Madrid să o cheltuie pentru transferul starului de la Borussia Dortmund

Real Madrid, Liverpool și Chelsea se luptă pentru semnătura lui Jude Bellingham (19 ani), de la Borussia Dortmund.

Potrivit presei din Spania, Jude Bellingham a fost urmărit de Real Madrid încă din 2019, când mijlocașul central juca la Birmingham.

În iulie 2020, Borussia Dortmund a achitat 25 de milioane de euro pentru transferul lui Jude Bellingham formației din Anglia.

Deși Florentino Perez și-l dorește mult pe Jude Bellingham la Real Madrid, acesta nu ar vrea să cheltuiască mai mult de 100 de milioane de euro pentru aducerea englezului pe Santiago Bernabeu, notează AS.

Jude Bellingham ar fi avut deja anumite contacte cu Real Madrid, care i-ar fi transmis englezului să nu-și prelungească înțelegerea cu Borussia Dortmund, scadentă în vara anului 2025.

În acest moment, prețul stabilit de nemți pentru transferul lui Jude Bellingham ar fi de 150 de milioaen de euro, dar rămâne de văzut cum vor decurge în continuare negocierile cu Real Madrid.

Chelsea vrea să îl transfere pe Jude Bellingham la dorința patronului Todd Boehly, notează The Telegraph. Acesta a fost deja înștiințat că pentru semnătura mijlocașului englez se luptă cu Real Madrid și Liverpool.

Todd Boehly vrea să dea lovitura prin aducerea lui Jude Bellingham pe Stamford Bridge. Acesta vrea să întărească linia de mjloc a echipei antrenate de Graham Potter.

Deși Chelsea ar fi dispusă să achite o sumă impresionantă pentru transferul lui Jude Bellingham, prima șansă pentru obținerea semnăturii mijlocașului o are Real Madrid.

Real Madrid pregătește o schimbare importantă în linia de mijloc, având în vedere că Luka Modric (37 de ani) se îndreaptă spre finalul carierei, iar Toni Kroos (32 de ani) s-a confruntat cu anumite probleme medicale.

În sezonul 2022-2023, Jude Bellingham a înscris trei goluri în zece meciuri pentru Borussia Dortmund.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: