image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor poate ajunge la închisoare: Poliția studiază proba video

Problemele se țin scai de Conor McGregor. Luptătorul care tocmai și-a anunțat retragerea din activitate este acum suspect de viol. Totul s-ar fi întâmplat pe 10 decembrie 2018, la un hotel din Dublin.

Presa din Irlanda a făcut prima dată dezvăluirea în decembrie 2018, însă la acel moment nu s-a făcut public numele celui implicat. "Un sportiv anonim deocamdată" - a fost formularea folosită atunci. În Irlanda, este interzisă divulgarea numelui suspectului până când acesta nu devine condamnat, însă între timp s-a aflat despre cine este vorba. Pe 17 ianuarie 2019, fostul dublu campion mondial a fost arestat pentru viol, iar apoi eliberat pe cauțiune.

Potrivit presei irlandeze, victima ar fi o tânără în jurul vârstei de 20 de ani, care susține că era cu prietenii în Dublin și a ajuns la Hotel Beacon în dimineața de 10 decembrie. După acel eveniment, femeia s-a dus la poliție și a făcut plângere, iar apoi a fost dusă la un spital pentru a primi îngrijiri. Presa locală susține că poliția a încercat să obțină imagini de pe camerele de supraveghere pentru a vedea dacă McGregor a fost în acel hotel la momentul incidentului.

În urmă cu o zi, McGregor și-a anunțat retragerea din activitate, însă purtătorul său de cuvânt susține că retragerea nu are nimic de-a face cu aceste acuzații. Este a doua oară când irlandezul de 30 de ani își anunță retragerea, după cea din aprilie 2016, însă după acel moment a luptat de două ori în acel an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: