image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona, gata să renunțe la un campion mondial! Catalanii cer doar o treime din suma plătită în 2017

Ousmane Dembele (23 de ani) a fost măcinat de accidentări de la sosirea la FC Barcelona, iar catalanii par dispuși să renunțe la francezul pentru care au plătit 125 de milioane de euro.

De la sosirea pe Camp Nou, în 2017, fostul jucător al celor de la Borussia Dortmund a evoluat în doar 74 de partide, iar prestațiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor conducătorilor catalani.

În aceste condiții, Barcelona intenționează să îl vândă încă din această vară pe campionul mondial din 2018, iar prețul cerut ar fi unul de trei ori mai mic decât suma plătită celor de la Borussia Dortmund.

Pentru a recupera o parte din bani, catalanii ar fi dispuși să facă o reducere și să solicite doar 42 de milioane de euro pentru transferul lui Dembele, scrie TMW, citat de sport.es.

Pe lângă numeroasele accidentări suferite, o altă problemă pentru Barcelona ar fi și salariul mare al francezului, care câștigă 12 milioane de euro, la care se mai pot adăuga bonusuri.

O primă echipă interesată de internaționalul francez este Paris Saint-Germain. Campioana Franței ar fi și singura care și-ar permite aducerea lui Dembele și salariul acestuia, mai scrie sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: