image
Sursa foto: Democrația acasă/facebook

VIDEO: Protest cu buzduganul în fata CC, alături de mașina ministrului Justiției

În fața Curții Constituționale, care examinează sesizarea privind controlul constituționalității Decretului Președintelui, Maia Sandu, privind desemnarea repetată a Nataliei Gavrilița drept candidat la funcția de premier, s-au adunat un grup de protestatari membri și simpatizanți ai partidului Democrația Acasă. Aceștia au venit cu drapele și pancarte pe care scrie: „Jos hoții din Parlament”, „Țara arde, aceștia ne omoară”, „Vrem anticipate”.

Totodată unii din ei s-au apropiat de automobilul de serviciu al ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi. „Uitați-vă unii au venit în mașini de serviciu de lux la această ședință. Au venit să apere cauza lui Șor și Dodon. Oamenii nu au ce mânca iar ei umblă cu bolizi”, a spus Vasile Costiuc. Cei prezenți au scandat „Jos slugile lui Dodon”, iar un protestatar s-a apropiat cu un buzdugan de mașină.

Aceștia au fost flancați de reprezentanții forțelor de ordine.

La apariția ministrului Justiției cei prezenți l-au huiduit și au scandat „Iuda”.Este a doua oară când ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi se confruntă cu simpatizanții acestui partid în fața sediului Curții Constituționale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: