image
Sursa foto: Getty Images

Buffon, cucerit de Mbappe în doar câteva luni: E un fenomen, merită Balonul de Aur

Lui Gianluigi Buffon i-au fost suficiente doar câteva luni la Paris pentru a vedea în Kylian Mbappe un viitor câştigător al Balonului de Aur. De altfel, portarul italian spune că atacantul care îi este coleg la PSG merită trofeul chiar în acest an.

"Pentru calitatea pe care o are, pentru ceea ce arată pe teren şi pentru că a fost decisiv la Mondiale, merită Balonul de Aur. Nu se poate spune altceva", a declarat Buffon, la emisiunea TV "Tout le Sport".

În vârstă de 40 de ani, Buffon s-a despărţit de Juventus în această vară şi a semnat cu PSG, într-o ultimă încercare de a cuceri singurul trofeu important care îi lipseşte din palmares - UEFA Champions League.

Pe Parc des Princes, italianul este colg nu doar cu Mbappe, ci şi cu Neymar, cel mai scump fotbalist din istorie. Cu toate acestea, Buffon e convins că Mbappe este viitorul echipei şi al fotbalului.

"E un fenomen. În Italia e comparat cu oameni ca Baggio, Del Piero şi Totti. Are un talent excepţional şi o calitate tehnică pe care rar am avăzut-o în cariera mea", a explicat fostul portar al naţionalei Italiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: