image
Sursa foto: Getty Images

Cec în alb pentru Pep! Juventus e gata să facă o ofertă-nebună pentru Guardiola ca să-l aducă la Torino

Juventus vrea să dea o adevărată bombă în vară. "Bătrâna Doamnă" vrea să-l aducă pe Pep Guardioal (49 de ani) să lucreze cu Cristiano Ronaldo (35 de ani) pentru marele vis, câştigarea Ligii Campionilor.

The Sun şi Daily Mail, citate şi de Mundo Deportivo, scriu despre oferta pe care Juventus e gata să i-o facă lui Guardiola. Sub contract cu Manchester City până în 2021, Pep a dat tot mai multe semne că ar vrea să plece din Anglia în vară, iar formaţia italiană vrea să profite. Presa din Anglia susţine că Juve e gata să-i înainteze lui Guardiola un cec în alb, pe care acesta să scrie ce sumă doreşte pentru a veni să antreneze la Torino.

La Juventus, Pep Guardiola ar urma să lucreze cu marele său rival din perioada FC Barcelona, Cristiano Ronaldo (35 de ani). Portughezul, în cuplu cu Guardiola, ar urma să lucreze pentru marele vis al trupei din Piemont, câştigarea Ligii Campionilor. Preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, e cel care visează la o asemenea mutare.

Pep Guardiola încasează 23 de milioane de euro pe an de la Manchester City, cu care mai are contract până în 2021 şi pe care a preluat-o în 2016.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: