image
Sursa foto: Getty Images

Ofertă astronomică pentru Romelu Lukaku din Premier League: 100 de milioane de euro + un jucător! Răspunsul lui Inter

Chelsea vrea un atacant de clasă! După ce variantele Erling Haaland și Robert Lewandowski au picat, deținătoarea trofeului UEFA Champions League s-a reorientat către Romelu Lukaku (28 de ani), fost jucător pe Stamford Bridge.

Campion în Serie A cu Inter, Romelu Lukaku a devenit unul dintre cei mai ”letali” atacanți din fotbalul mondial. Internaționalul belgian este dorit înapoi de Chelsea, formație cu care a fost sub contract între 2011 și 2014. Atunci, tânărul Lukaku nu a avut prea multe șanse pe Stamford Bridge. A adunat doar 15 meciuri pentru ”albaștri”, fiind împrumutat la West Brom și Everton.

Campioana Europei a făcut o ofertă de aproximativ 100 de milioane de euro, plus Marcos Alonso, însă răspunsul celor de la Inter a fost ferm: ”Romelu Lukaku este intangibil”, informează Fabrizio Romano.

După ce l-au cumpărat cu 15 milioane de euro în 2011 de la Anderlecht, cei de la Chelsea l-au cedat definitiv pe Lukaku la Everton, trei ani mai târziu, pentru 35 de milioane. În 2019, belgianul a ajuns pe Giuseppe Meazza în schimbul a 74 de milioane de euro, de la Manchester United.

Transferul unui număr 9 clasic este principala țintă a celor de la Chelsea în această perioadă de mercato, anunță presa din Anglia. Lipsa de eficacitate a lui Timo Werner, plecarea lui Olivier Giroud la AC Milan și cu un Tammy Abraham ”pierdut”, deținătoarea trofeului UEFA Champions League își caută un marcator.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: