image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu confirmă că o explozie a avut loc și pe teritoriul aerodromului din Tiraspol

Aerodromul din Tiraspol, este unul din obiectivele din stânga Nistrului unde, la fel, a avut loc o explozie. Informația a fost confirmată cu puțin timp în urmă de președintele Maia Sandu care a anunțat că a avut loc o explozie, dar sursa acesteia încă nu este cunoscută.

Precizăm că în această dimineață au apărut informații pe mai multe canale de telegram din regiunea transnistreană potrivit cărora aerodromul din Tiraspol a fost atacat cu mine de calibrul 60 mm.

Potrivit unor surse ale jurnal.md, daunele au fost minore și cel mai probabil gropile nu prea mari deja au fost acoperite. Presa din regiunea transnistreană nu a relatat nimic despre acest caz.

Maia Sandu a mai declarat după ședința Consiliului Suprem de Securitate că analizele autorităților Republicii Moldova, care monitorizează atent situația, arată că în stânga Nistrului există tensiuni între diferite forțe din interiorul regiunii interesate de destabilizarea situației. Acest lucru vulnerabilizează regiunea transnistreană și, totodată, creează riscuri pentru Republica Moldova

Noutăţile partenerilor

comentarii: