image
Sursa foto: Profimedia

Cum arată cel mai valoros prim 11 de la Cupa Mondială din Qatar. Suma totală: peste un miliard de euro

Cupa Mondială din 2022 se anunță una extrem de spectaculoasă, ținând cont de starurile care participă la turneul final din Qatar.

După ce au apărut informații despre cei mai valoroși fotbaliști care participă la CM 2022 sau despre cele mai valoaroase loturi, acum a apărut și lista cu cel mai bun prim 11, din punct de vedere al cotei de piață a jucătorilor.

Potrivit celor de la Transfermarkt.be, valoarea totală a celui mai bun prim 11 de la Cupa Mondială din 2022 ajunge la 1.1 miliarde de euro, iar Kylian Mbappe conduce ierarhia.

Courtois (Belgia, 60 de milioane de euro) - Marquinhos (Brazilia, 70 de milioane de euro), Dias (Portugalia, 75 de milioane de euro), De Ligt (Olanda, 70 de milioane de euro) - Musiala (Germania, 100 de milioane de euro), Bellingham (Anglia, 100 de milioane de euro), Pedri (Spania, 100 de milioane de euro), Foden (Anglia, 110 milioane de euro) - Saka (Anglia, 90 de milioane de euro), Mbappe (Franța, 160 de milioane de euro), Vinicius jr. (Brazilia, 120 de milioane de euro)

Transfermarkt a realizat clasamentul celor mai scumpi jucători care vor evolua la Cupa Mondială din Qatar. În absența lui Erling Haaland, care a devenit cel mai bine cotat fotbalist al lumii, cel mai valoros jucător de la turneul final va fi Kylian Mbappe care valorează 160 de milioane de euro

Pe locul al doilea în clasamentul realizat de site-ul specializat în transferuri este starul celor de la Real Madrid, Vinicius Junior, cotat la 120 de milioane de euro.

Podiumul este completat de starul celor de la Manchester City, Phil Foden, care a ajuns să valoreze 110 milioane de euro.

Clasamentul celor mai scumpi jucători care vor evolua la Cupa Mondială

Kylian Mbappe (Franța) – 160 de milioane de euro

Vinicius Junior (Brazilia) – 120 de milioane de euro

Phil Foden (Anglia) – 110 milioane de euro

Harry Kane (Anglia) – 90 de milioane de euro

Pedri (Spania) – 90 de milioane de euro

Bukayo Saka (Anglia) – 90 de milioane de euro

Jude Bellingham (Anglia) – 90 de milioane de euro

Dusan Vlahovic (Serbia) – 85 de milioane de euro

Declan Rice (Anglia) – 80 de milioane de euro

Christopher Nkunku (Franța) – 80 de milioane de euro

Jamal Musiala (Germania) – 80 de milioane de euro

Bernardo Silva (Portugalia) – 80 de milioane de euro

Joshua Kimmich (Germania) – 80 de milioane de euro

Kevin De Bruyne (Belgia) – 80 de milioane de euro

Federico Valverde (Uruguay) – 80 de milioane de euro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: