image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool și City, cap la cap în lupta pentru titlu: United rămâne imbatabilă cu Solskjaer pe bancă

Liverpool și Manchester City continuă lupta pentru titlu. Cele două rivale care sunt despărțite doar de un punct în clasament, după ce au câștigat partidele pe care le-au disputat pe teren propriu. Și Manchester United a reușit o nouă victorie cu Ole Gunnar Solskjaer pe bancă.

"Cormoranii" au făcut spectacol în partida cu Watford. S-a terminat 5-0 pentru echipa lui Jurgen Klopp. Sadio Mane și Virgil Van Dijk au marcat fiecare câte o "dublă", Origi reușind să contribuie și el la scorul final.

City s-a impus mai greu decât se aștepta în fața celor de la West Ham United. Kun Aguero a marcat din penalty singurul gol al partidei. A fost a 18-a reușită a starului argentinian în campionat, în acest sezon.

Manchester United continuă seria incredibilă cu Ole Gunnar Solskjaer pe bancă. "Diavolii" s-au impus cu 3-1 în deplasarea de la Crystal Palace. "Dubla" lui Romelu Lukaku și reușita lui Ahsley Young fac ca United să rămână neînvinsă cu Solskjaer pe bancă în campionat.

Chelsea a câștigat derby-ul londonez cu Tottenham, scor 2-0. Pedro și autogolul lui Trippier au decis derby-ul. Chelsea și United continuă lupta pentru locul 4, ultimul care asigură participarea în UEFA Champions League cu Arsenal, care s-a impus pe teren propriu cu 5-1 în fața celor de la Bournemouth.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: