image
Sursa foto: IP Ialoveni

Teribil accident la Bardar: Șoferul unui automobil și un copil de un an au murit; Cinci persoane, transportate la spital

Un grav accident rutier s-a produs astăzi la Bardar, Ialoveni. Două persoane au murit, printre care și un băiețel de un anișor, iar alte cinci persoane au fost transportate de urgență la spital. Imagini care vă pot afecta emoțional.

Poliția a stabilit ca automobilul de model Dacia la volanul căruia se afla un bărbat de 31 ani, având ca pasager un bărbat de 21 ani în timp ce se deplasa din direcția orașului Hâncești spre Chișinău ieșind la depășire, a derapat pe traseu, a intrat pe contrasens și a tamponat frontal automobilul de model Peugeot, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 ani.

IP IaloveniIP Ialoveni

În cealaltă mașină se aflau cinci pasageri, doua femei de 31 și 26 ani, un bărbat de 57 ani și doi minori, o fetiță de 6 ani și un băiețel de un anișor.

IP IaloveniIP Ialoveni

În urma impactului șoferul automobilului Peugeot a decedat pe loc, iar băiețelul de aproape un anișor a decedat în drum spre spital. Ceilalți pasageri au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: