image
Sursa foto: jurnal.md

Curtea de Apel Chișinău va examina astăzi recursul procurorilor privind măsurile aplicate deputaților Apostolova și Tauber

Procuratura Anticorupție contestă decizia Judecătoriei Chișinău privind măsurile privative de libertate în privința deputaților Apostolova și Tauber.

Astăzi, 25 septembrie, începînd cu orele 13:00, Curtea de Apel Chișinău va examina recursul procurorilor anticorupție privind măsurile privative de libertate aplicate Judecătoria Chișinău, în privința deputatului Marina Tauber (arest la domiciliu ) și deputatului Reghina Apostolova (control judiciar).

Amintim că inițial procurorii anticorupție au solicitat următoarele măsuri privative de libertate: arest preventiv în izolator pentru deputatul Marina Tauber și arest la domiciliu pentru deputatul Reghina Apostolova.

Precizăm că pe data de 16 septembrie cei doi deputați din Partidul Șor au rămas fără imunitatea parlamentară. Marina Tauber a fost reținută în aceeași zi la Orhei, iar Reghina Apostolova a fost internată la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul audierilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: