Cotidianul tornez susţine că relaţia dintre antrenorul lui Manchester United şi mijlocaşul campioanei mondiale s-a deteriorat iremediabil, iar colaborarea dintre ei nu mai poate continua.

În aceste condiţii, obiectivul lui Pogba este să se întoarcă la campioana din Serie A, unde a mai evoluat în perioada 2012-2016. Astfel, când perioada de transferuri din ianuarie se va deschide, fotbalistul de 25 de ani ar urma să ceară să fie lăsat să plece la Juve.

Şansa de a juca alături de Cristiano Ronaldo, dar şi faptul că torinezii se numără printre marile favorite la cucerirea trofeului UEFA Champions League sunt alte argumente care îl determină pe Pogba să forţeze întoarcerea în Italia.

Noul regulament UEFA permite unui jucător să joace în UCL pentru o altă echipă, dacă deja a reprezentat un alt club în faza grupelor, lucru care până acum nu era posibil.

Ca o ironie, până la eventuala revenire la Juventus, Pogba va fi adversarul bianconerilor în Grupa H a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Valencia şi Young Boys Berna.