image
Sursa foto: digisport.ro

Morata e primul obiectiv al lui AC Milan, dacă nu va fi exclusă din Europa: Falcao, soluţia de rezervă

AC Milan este în căutarea unui atacant, iar principalul obiectiv al rossonerilor rămâne Alvaro Morata. În cazul în care echipa pregătită de Gennaro Gattuso va fi exclusă din Europa, din cauza nerespectării fair play-ului financiar, soluţia pentru ofensivă este împrumutul lui Radamel Falcao, anunţă Gazzetta dello Sport, citată de digisport.ro.

În ciuda faptului că a investit peste 200 de milioane de euro în transferuri vara trecută, Milan se va mulţumi din nou doar cu prezenţa în Europa League. Însă nici aceasta nu este sigură. Clubul care are 7 Ligi ale Campionilor în palmares aşteaptă decizia UEFA, care ar putea hotărî interzicerea participării în UEL, din cauza neîndeplinirii parametrilor fair play-ului financiar.

Dacă forul european nu îi va exclude pe rossoneri, conducătorii grupării milaneze vor începe negocierile pentru Morata, jucător care a mai evoluat în Serie A, la Juventus, înainte de a fi răscumpărat de Real Madrid. În prezent la Chelsea, spaniolul a avut parte de un sezon dificil şi nu ar refuza o revenire în Italia, mai ales că soţia sa, Alice, însărcinată cu gemeni, este italiancă şi îşi doreşte să se întoarcă acasă.

De altfel, Milan a sondat terenul în privinţa unui transfer al lui Morata şi vara trecută, dar atacantul de 25 de ani a ajuns în cele din urmă pe Stamford Bridge. Acum, şansele ca ibericul să se mute pe San Siro nu trebuie subestimate, mai ales în cazul unui verdict favorabil al UEFA.

Dacă Milan nu va obţine permisiunea de a juca în Europa, varianta de rezervă este un schimb de împrumuturi cu AS Monaco. Astfel, sub comanda lui Gattuso va ajunge Falcao, iar la vicecampioana Franţei va merge Andre Silva, marea dezamăgire a sezonului. Afacerea ar putea fi facilitată de faptul că ambii jucători sunt reprezentaţi de Jorge Mendes. Însă rămâne oricum de rezolvat problema salariului mare pe care "El Tigre" îl primeşte în Principat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: