image
Sursa foto: Getty Images

Jon Bon Jovi, șocat de jucătorii lui Bayern înainte de meciul cu Chelsea: Am stat cu ei în hotel, sper să nu le fac necazuri

Bayern Munchen pare a fi una din echipele care se poate considera deja calificată în sferturile UEFA Champions League după victoria fără drept de apel de pe Stamford Bridge. Bavarezii s-au impus cu 3-0 în faţa lui Chelsea după un joc controlat cu autoritate.

Însă succesul pare a fi surprinzător după dezvăluirile lui Jon Bon Jovi - vedeta rock a fost cazată la acelaşi hotel cu echipa din Bundesliga şi a fost martorul unor scene incredibile. El susţine că în seara dinaintea meciului de la Londra, jucătorii lui Bayern s-au distrat la barul hotelului.

“Eu îmi vedeam de treaba mea la bar, iar jucătorii lui Bayern au comandat whisky şi bere din belşug. Apoi am văzut cum i-au bătut clar pe cei de la Chelsea, ceea ce spune multe despre cât rezistă la băutură englezii.

Cei de la Bayern au băut whisky şi erau bine dispuşi, iar apoi s-au dus şi i-au măcelărit pe cei de la Chelsea. Sper că dezvăluirile mele nu vor provoca necazuri cuiva,” a povestit Bon Jovi pentru talkSPORT.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: