image
Sursa foto: Getty Images

Messi a plecat din cauza ta!" Antoine Griezmann "a dat nas în nas" cu fanii Barcelonei. Ce a pățit francezul

Plecarea lui Lionel Messi (34 de ani) de la Barcelona i-a pus pe jar pe fanii catalani, care nu pot trece peste faptul că argentinianul va îmbrăca alte culori din sezonul viitor.

Suporterii au început deja să caute vinovați pentru faptul că Barcelona nu a putut găsi o cale de a îi oferi un nou contract argentinianului, în conformitate cu regulamentul spaniol.

Prima "victimă" a fanilor Barcelonei a fost chiar Antoine Griezmann. Francezul s-a prezentat vineri la centrul de antrenament în mașina personală, însă a fost așteptat la intrare de către mai mulți suporteri.

Aceștia au început să-l huiduie și să îi spună "Messi a plecat din cauza ta!". Șeptarul Barcelonei nu a intrat în dialog cu aceștia, dorind să evite un posibil conflict, însă rămâne de văzut dacă va găsi cale de împăcare cu fanii de pe Camp Nou.

Motivul pentru care Griezmann este considerat vinovat de plecarea lui Messi ar fi faptul că francezul a refuzat micșorarea de salariu propusă de club, contribuind în acest mod la problemele financiare care au cauzat imposibilitatea reînnoirii contractului.

La câteva ore după anunțul oficial al Barcelonei, în cadrul emisiunii spaniole El Chiringuito, un jurnalist a dezvăluit faptul că Messi le-ar fi spus deja celor din vestiarul lui PSG faptul că vor deveni colegi.

Conform aceleiași surse, clubul parizian i-ar fi făcut deja o propunere lui Messi, iar argentinianul și-ar fi dat acordul să joace pe Parc des Princes în sezonul viitor. Totuși, între cele două părți încă nu există o înțelegere confirmată.

Neymar pare să fi dat și el un indiciu despre viitoarea echipă a lui Messi, pe rețelele sociale. Brazilianul a apreciat o fotografie animată, în care apare alături de argentinian, în postura de coechipieri la PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: