image
Sursa foto: realitatea.net

De ce s-a evaporat Dragnea din spațiul public după violențele din 10 august de la București

Când tensiunile se vor mai domoli, Liviu Dragnea se va duce la una dintre televiziunile de casă și va acorda un așa-zis interviu controlat 100%, este de părere sociologul român Mircea Kivu.

Sociologul de la București a analizat adevăratele motive din spatele tăcerii șefului PSD-ist Liviu Dragnea, care s-a evaporat cu desăvârșire din spațiul public imediat după reprimarea violentă a protestului din 10 august, din Piața Victoriei.

„Liviu Dragnea a transmis un comunicat oficial a doua zi după reprimarea violentă a mitingului diasporei din Piața Victoriei, comunicat care era paralel cu realitatea. De ce tace? Cam toți cei din PSD-ALDE care au deschis gura după aceste violențe au pierdut puncte în ceea ce privește imaginea și intenția de vot. Mai mult decât atât, Liviu Dragnea alege să tacă tocmai fiindcă, în situația aceasta tensionată, nici măcar nu are ce să spună în ajutorul lui. Orice ar spune acum, ar fi imediat taxat și întors împotriva sa", a explicat sociologul român, pentru PS News.

Întrebat ce strategie comunicațională crede că va adopta șeful PSD când acesta va reveni în prim-planul vieții politice, sociologul a fost de părere că Dragnea va pune în aplicare o metodă mai veche la care recurge ori de câte ori stârnește ample nemulțumiri sociale.

„Va mai trece o vreme și, când tensiunile se vor mai domoli, Liviu Dragnea se va duce la una dintre televiziunile de casă, probabil la Antena 3, și va acorda un așa-zis interviu controlat 100%, în care va da curs unei strategii comunicaționale, în funcție de cum vor decurge lucrurile. Însă nu va ieși acum să facă declarații, cu atât mai mult cu cât protestele continuă și lumea este încinsă", a declarat Mircea Kivu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: